Goede doelen

U loopt, Tafelronde 92 doneert

De opbrengsten uit de Valley Run worden besteed aan goede doelen. 

Voor de eerste editie waren dat: het Jeugdsportfonds Veenendaal, De Blink Vlindervallei en de Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal. 

Bij de opvolgende edities hebben we ervoor gekozen om de volledige opbrengsten bij Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal onder te brengen. Vanuit deze stichting wordt gedurende het jaar diverse goede doelen gesteund. Zo is het geld van de tweede editie onder andere besteed aan het mee financieren via FTE van een school in India (Vishakhapatnam), Stichting Alpe D'Huzes, Stichting Bo Viert Feest, Stichting Bliss Shine for Cancer, dagopvang 'Zumukule' (voor mensen met een beperking in Mokopane (Zuid Afrika)), Stichting buitenzorg te Veenendaal, Passend Onderwijs Kameroen, Stichting vrienden van Elim, Sint Maarten actie 'we are stronger' van de Nederlandse Tafelronde, Duchenne Heroes en nog een divers aantal kleine regionale goede doelen.

Een breed scala aan begunstigde, waar vervolgens weer veel goeds uit voortkomt. Dit alles, mede dankzij de lopers en sponsoren van de Schuiteman Valley Run.

De Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal is een stichting opgericht door de leden van de Tafelronde 92. De vereniging Tafelronde 92 doet meer dan alleen service maar de gelden van de stichting, en waar ook de opbrengsten van de Valley Run naar toe gaan, zal uitsluitend besteed worden aan goede doelen zoals die hierboven worden genoemd. Meer informatie over de Tafelronde 92 kan je hier vinden.