persoonlijk en betrokken

energiek en bij de tijd

Hoofdsponsor is Schuiteman Accountants & Adviseurs. Vanaf het eerste uur enthousiast over het initiatief van Tafelronde 92 Veenendaal.

Schuiteman Accountants & Adviseurs: Persoonlijk betrokken

"Schuiteman is een partner. Betrokken bij alle fases in het ondernemen. Naast accountant en adviseur zijn we ook uw sparringpartner en uw klankbord. We kennen uw ambities, moedigen u aan, helpen u een stap op weg en zoeken samen naar oplossingen. Bij ons is het ‘wij’ in plaats van jij en ik. Zoals een partner hoort te zijn." www.schuiteman.com

Naast de trotse hoofdsponsor zijn er nog 3 bijzondere sponsors, die zich aan dit evenement hebben verbonden:

  • Robin Energie is de "Power" leverancier voor deelnemers en organisatie. De Robin Energie drinkposten geven je "Power" onderweg en de laatste meters zijn de Robin Energie Powermeters, die je nog net even dat laatste zetje geven.
  • Deelnemers en organisatie zijn bij de tijd dankzij onze tijdsponsor Horlogerie Van Manen. Of je nu lekker de tijd neemt en geniet van de prachtige omgeving, of dat je als zoef de haas over het parcours vliegt.

Er zijn vier partners die helpen om het evenement mogelijk te maken:

En we zijn ontzettend blij met onze sponsors, waardoor er van de Valley Run een echt feest kan worden gemaakt maar nog belangrijker: Er geld gaat naar vele goede doelen.